RRB 10th April GK questions asked

RRB NTPC 2016 Questions asked on 10th April 2016

Hello friends, 

As we all know that RRB NTPC Exam has started from 28-03-2016 and will be conducted in three shift daily from 28 march 2016 to 30 April 2016. We have already posted Questions of all the three shifts of 28-03-201629-03-201630-03-201631-03-201602-04-201603-04-201604-04-201605-04-201606-04-201607-04-2016, 09-04-2016 in earlier post and same will be continued today on 10-04-2016. These questions are based on memory from the students who had appeared in this exam at respective shifts. Keep refreshing page for new questions update.

Exam was held on only 3rd Shift on 10-April-2016



Evening shift Questions asked with Answers of RRB NTPC 10 April 2016: (3rd shift)


1. Who is the BCCI cricketer of the year 2015?
Ans: Virat Kohli

2. Who built Red fort of Agra?
Ans: Akbar

3. largest cell in human body?
Ans: Ovum

4. Dirty Blood if carried by?
Ans: RENAL ARTERY

5. First Human heart transplant performed at?
Ans: South Africa in 1967

6. Study of Humans?
Ans: Anthropology

7. Goa was liberated from Portugal by which movement?
Ans: Goa Liberation Movement

8. Saurology is the study of?
Ans: The study of lizards

9. ISRO full form?
Ans: Indian Space Research Organisation

10. What is the age of Retirement of the judge of Supreme Court?
Ans: 65

11. Who declare financial emergency ?
Ans: President

12. DVD full form?
Ans: Digital Video/Versatile Disc

13. Mahabodi Temple located at?
Ans: Bodh Gaya

14. who is Maharashtra Tiger’s Ambassador?
Ans: Amitabh Bachchan

15. M.A chidambaram trophy best woman cricketer 2015?
Ans: Mithali Raj

16. Which acid help in human body for digestion?
Ans: Gastric Acid(HCl)

18. Who has right to issue financial Emergency?

Ans. President







RRB GK Question till Now, (English Version)

Click here for 28 march 2016 All 3 shifts Questions with answers











We'll add many more questions and other shifts questions, keep refreshing page for new updates, keep visiting and share this post to your friends.






RRB 10th April GK questions asked RRB 10th April GK questions asked Reviewed by Admin on 8:33:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.