SSC CGL 2016 Tier-1 Questions asked on 30-08-2016 (Day 4)

Hello Friends,


Today (30 August 2016) was Day 4 and  SSC Has conducted SSC CGL (2016) Exam. In this post we are sharing some of the questions asked in this exam.


Shift I (Morning Shift) Questions asked in SSC CGL 2016 tier 1 (30-08-2016)



1. Find Odd one? Agra, Darjeeling,
Shimla, ooty
Ans. Agra

2. Euro Cup 2016 Winner is?

Ans. Portugal

3. When did french revolution begin?

Ans. 1789

4. Maximum thorium reserve in which country?

Ans. India

5. United Nations established in which year? 

Ans. 24 October 1945

6. Morphology of chromosome can be best observed in which stage of cell division?

Ans. Metaphase stage

7. First viceroy who died in India?

Ans. Lord Mayo

8. Which of the following range parallel to the Indian Coastline?

Ans.

9. Who is called the blade runner?

Ans. 

10. Vande Mataram song has been taken from which Book?

Ans. Anandamath

11. What is the full form of WEP?

Ans.

12. Which county allows human euthanasia?

Ans. Netherlands


CLICK HERE for all SSC CGL 2016 Questions asked Till Date.


More Questions will be updated Soon...









SSC CGL 2016 Tier-1 Questions asked on 30-08-2016 (Day 4) SSC CGL 2016 Tier-1 Questions asked on 30-08-2016 (Day 4) Reviewed by Admin on 1:02:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.